| Wartość odżywcza / Składniki aktywne: | 100 gramów | 
				
					| 
                                    Wartość energetyczna
                                 | 
                                    377 kJ / 90 kcal
                                 | 
				
					| 
                                    Tłuszcz
                                 | 
                                    2,1 g
                                 | 
				
					| 
                                    - w tym nasycone
                                 | 
                                    1,2 g
                                 | 
				
					| 
                                    Węglowodany
                                 | 
                                    21 g
                                 | 
				
					| 
                                    - w tym cukry
                                 | 
                                    10 g
                                 | 
				
					| 
                                    - w tym poliole
                                 | 
                                    7,3 g
                                 | 
				
					| 
                                    Błonnik
                                 | 
                                    2,7 g
                                 | 
				
					| 
                                    Białko
                                 | 
                                    1,3 g
                                 | 
				
					| 
                                    Sól
                                 | 
                                    <0 g
                                 | 
				
			
		 
                    
                        
                    
                    
                        
                    
                
	 
                
		
                    
                    przecier bananowy 49,4 %, woda, kawałki banana 14,8  %, substancja słodząca: erytrytol, skrobia modyfikowana, czekolada 4  % (masa kakaowa, błonnik pokarmowy (inulina), tłuszcz  kakaowy, substancja słodząca: maltitole, kakao o obniżonej zawartości  tłuszczu w proszku, emulgator: lecytyny [z soi], substancja słodząca: glikozydy stewiolowe ze stewii, aromaty naturalne), kakao w proszku  2,5  %, aromaty, koncentrat cytrynowy,  substancja konserwująca:  sorbinian potasu,  cynamon, substancja słodząca: sukraloza
                
	
                
		
                    
                    może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktoza), orzechy, orzeszki ziemne i produkty pochodne