Kokosowy pudding z tapioki z dodatkiem mango i czekolady NUTLOVE

kokosowy pudding z dodatkiem mango i czekolady NUTLOVE

  1. Składniki
  2. Wykonanie
  3. Wartości odżywcze 1 porcji

2 PORCJE

Składniki

Wykonanie

  • w garnku zagotuj mleczko kokosowe, następnie dodaj ksylitol, sól oraz tapiokę, zmniejsz ogień i gotuj przez około 20 min często mieszając
  • ugotowana tapioka powinna być przezroczysta
  • przełóż ją do słoiczków i wstaw do lodówki na kilka godzin 
  • po tym czasie dodaj pulpę mango, wiórki kokosowe i pokruszoną czekoladę

Wartości odżywcze 1 porcji

  • kcal: 222
  • B:3,5g
  • T: 9g
  • W: 34g

Materiał reklamowy 

OCEŃ ARTYKUŁ:
0 / 5 5 0
SFD
Twój koszyk (...)
Produkt został dodany Produkt został usunięty Do Twojego koszyka zostały dodane produkty z innego urządzenia Przywróciliśmy Twój koszyk z innego urządzenia
Wartość koszyka : ...