FRULOVE IN JELLY APPLE to inaczej jabłka w żelu tzw. Frużelina. FRULOVE IN JELLY APPLE to delikatny żel, podobny w konsystencji do kisielu, w którym zanurzyliśmy kawałki soczystych jabłek. Nasze frużeliny powstają tylko z najwyższej jakości owoców.
Apple In Jelly możesz wykorzystywać na wiele różnych sposobów. Jako dodatek do gofrów i naleśników, lodów, bitej śmietany, mas cukierniczych, pierogów, makaronu, ryżu. Wszystkie owoce przed obróbką były świeże i starannie wyselekcjonowane.
FRULOVE IN JELLY APPLE
Już nie musisz przeszukiwać dziesiątek straganów i marketów w poszukiwaniu aromatycznych i soczystych jabłek do przygotowania niezrównanych przetworów. Najpiękniejsze zapachy jesieni i rodzinnych świąt możesz mieć za każdym razem gdy otworzysz słoik z ALLNUTRITION FRULOVE IN JELLY APPLE. Przygotowywanie pysznych dań i deserów stało się o wiele prostsze, gdy masz pod ręką FRULOVE IN JELLY APPLE - smak prawdziwych jabłek.
Kochacie szarlotkę? my również! Tak właśnie smakuje nasz FRULOVE In Jelly Apple! W dodatku idealnie komponuje się z naszym ALLNUTRITION PROTEINEO BREAD.
Właściwości Jabłka:
Jabłka to owoce niskokaloryczne, które wspomagają kuracje odchudzające – jedno jabłko to tylko 55 kalorii. Owoce te zawierają m.in. witaminę C, błonnik, potas i żelazo. Jabłka mają nie tylko mało kalorii, tłuszczu i sodu, ale zawierają też witaminy i minerały.
Błonnik zawarty w jabłkach pomaga regulować poziom cholesterolu oraz cukru we krwi. Obniża on także ciśnienie tętnicze krwi i poprawia perystaltykę jelit. Błonnik zmniejsza też uczucie głodu. Pektyny obecne w jabłku wiążą wodę i dzięki temu wydłużają uczucie sytości.
Jabłka mają niską wartość na indeksie glikemicznym, zatem są zalecane do spożywania przez osoby chorujące na cukrzycę lub hiperglikemię (nie dotyczy soku). Zawierają one witaminę C, która wzmaga odporność, potas i magnez dla zdrowego układu nerwowego. Wspomaga oczyszczanie i poprawia elastyczność skóry, usprawnia funkcjonowanie komórek i bierze udział w produkcji kolagenu. Jabłka mają bardzo wiele korzyści. JEDZMY JABŁKA!